Zelfklevende antislipstrip "Elegant"

Zelfklevende antislip strip

Is de trap in huis glad en zoekt u naar een veilige en degelijke oplossing? Bij Trapveiligheid.nl vindt u een groot assortiment van zelfklevende antislip strips voor op de trap.

Antislipstrip op de trap

Onbehandelde, geschilderde of gelakte traptreden kunnen erg glad aanvoelen tijdens het belopen van de trap. Uitglijden van de trap, is een veel voorkomend ongeluk in huis. Met een geplaatste zelfklevende antislip strip wordt het risico op uitglijden weggenomen.

Zelfklevende strip

Een zelfklevende antislipstrip heeft een geribbelde bovenzijde. De antislipstrip is gemaakt van slijtvaste kunststof en leverbaar in diverse kleuren. Er zijn twee modellen beschikbaar. Het model "Elegant" is aan de bovenzijde 16mm breed. Het model “Robuust” is 28mm breed.

De zelfklevende strip heeft een zeer sterke lijmrug aan de onderzijde. Wanneer de antisliptape op de ondergrond wordt aangebracht, zal deze niet zomaar meer loslaten. De ondergrond waarop geplakt wordt, moet wel schoon, droog en vetvrij zijn.

Wat kost een zelfklevende antislip strip?

Wilt u niet onnodig investeren in een antislip voorziening voor op de trap? Dan is het aanbrengen van een antislip tape de meest voordelig geprijsde oplossing. De antisliptape schaft u aan voor een prijs vanaf € 39,95 per rol. Een rol antisliptape bevat 15 meter lengte. Dit is gemiddeld genomen genoeg voor één trap.

Welke antislipstrip past bij mij?

Zelfklevende antisliptape is in veel uitvoeringen leverbaar. Het meest comfortabel in gebruik is een antisliptape van kunststof. De geribbelde bovenzijde en het opstaande randje zorgen voor een antislip effect tijdens het belopen van de trap.

De zelfklevende antislipstrip is in twee modellen leverbaar. Het model Elegant is een smalle tape (18mm), die ergonomisch ontworpen is. Geschikt voor gebruik binnenshuis. De antislipstape Robuust kent een breder oppervlakte (28mm) en is daardoor meer geschikt voor intensief belopen trappenhuizen.

Aanbrengen zelfklevende antislip strip

Voorwaarden voor het aanbrengen van de zelfklevende antislip strip zijn, dat de verf goed moet zijn uitgehard. De trap moet grondig worden gereinigd en vetvrij gemaakt. Is de trap goed droog? Dan kunt u aan de slag!

Bestelt u de zelfklevende antislipstrip bij Trapveiligheid.nl dan wordt standaard een montage-instructie meegeleverd. Naast een goede plak instructie worden handige tips gegeven. Zoals hoe de antislip tape verwijderd kan worden wanneer u de trap opnieuw gaat schilderen.

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.