Hoge slijtvastheid

Overweegt u het trappenhuis veiliger te maken met een antislip trap strip, RVS trapstrip of antisliptape? Dan is het goed om te weten dat het grootste deel van ons assortiment geschikt is voor intensief gebruik. Wij bieden u tot 11 jaar garantie aan op onze producten.

Hoge slijtvastheid

De samenstelling van het product draagt bij aan een langere levensduur. Bij het selecteren van ons assortiment, wordt de combinatie van comfort en kwaliteit continu beoordeeld. Wij kunnen u daarom garanderen dat onze producten een hoge slijtvastheid kennen.

Comfortabele antislip 

Naast een hoge slijtvastheid van de traprubbers, is comfortabel gebruik belangrijk. De traprubbers moeten fijn aanvoelen tijdens het belopen van de trap. Een te harde antislip rand, doet dat niet. Vaak veroorzaakt door een verkeerd gekozen product of een te hoog geplaatste antislip rubber of RVS. 

Gaat u zelf aan de slag? In het startpakket, welke verkrijgbaar is bij nagenoeg alle producten, is een montage instructie meegeleverd. In de montage instructie staat precies beschreven waar op gelet moet worden bij het aanbrengen van de traprubbers.

Minder vaak schilderen trap

Met het aanbrengen van traprubbers, antislip trap tape of RVS trapstrip wordt de voet op het tredevlak geremd. Doordat de wrijving op de traptrede afneemt, blijft de aangebrachte verf- of laklaag langer mooi. U hoeft minder vaak de trap te schilderen.