Anti slip tape Elegant Zwart

Smalle antislip voor trappen

De beste antislip voor trappen vraagt om voorbereiding. Er zijn veel verschillende antislip voorzieningen voor trappen beschikbaar op de markt. Bij Trapveiligheid.nl tref je een uitgebreid assortiment aan. Van in te frezen anti slip strip tot zelfklevende antislip strippen. In veel modellen en kleuren.

Waarom antislip op de trap

Wanneer de trap geschilderd is, kan deze erg glad zijn. Uitglijden van de trap wil iedereen voorkomen. En toch komt van de trap glijden voor in de top 5 van meest gebeurde ongelukken in huis. De trap beveiligen met een anti slip strip is raadzaam.

Nog meer reden voor een anti slip strip…..

Naast het voorkomen van uitglijden, bereik je nog meer met het aanbrengen van een anti slip strip. De wrijving op het tredevlak neemt af. Daarmee slijt de verflaag minder snel. Je hoeft minder vaak de trap te schilderen.

Welke anti slip strips zijn er?

Er zijn twee mogelijkheden. Een ingefreesde anti slip strip. Je moet dan sleuven in de trap frezen. Een klus die vraagt om ervaring in het werk. Bij Antislipstrip.nl kun je hiervoor terecht. Of een zelfklevende antislip voor trappen. Deze breng je eenvoudig zelf aan.

Anti slip tape "Elegant"

Anti slip tape voor trappen is eenvoudig en voordelig. De antislip tape is leverbaar in kunststof antislipstrip met ribbels of met een structuurkorrel. De meest gekozen antislip tape is het model “Elegant”. Een minimaal opvallende kunststof anti slip tape van slechts 18mm. De antislip tape heeft comfortabele ribbels aan de bovenzijde en is leverbaar in vijf kleuren. Voor nog meer antislip grip op de trap, kies je voor antislip tape "Robuust". Een brede kunststof tape van 28mm. Ook deze anti slip tape heeft ribbels aan de bovenzijde en is leverbaar in vijf kleuren.

Wil je meer informatie over een in te frezen anti slip strip? Lees hier verder.