Houten leuning sleutelgat

Houten trapleuningen

Bent u op zoek naar leuningen passend bij een bestaande situatie? Bij Trapveiligheid.nl kunt u terecht voor trapleuningen passend in de situatie van uw bestaande trappenhuis. De trapleuningen worden gemaakt door een ervaren trappenbouwer en maatwerk geleverd. Het plaatsen door monteurs van Trapveiligheid.nl behoort ook tot de mogelijkheden. Trapleuningen (gebogen of recht) zijn in vele houtsoorten, modellen en afwerkingen leverbaar.

Trapleuning Hout

Trapleuningen zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Zelfs bouwmarkten bieden standaard houten trapleuningen aan. Deze trapleuningen van hout zijn echter fabrieksmatig vervaardigd waardoor voordelig geprijsd, maar meestal niet goed passend in het al bestaande trappenhuis. Met een juiste trapleuning van hout wordt niet alleen de veiligheid in het trappenhuis verbetert. Ook creëert u ermee een ware eyecatcher. Wat te denken van een leuning van Eikenhout in sleutelgat? Of rechthoekig? Of iets meer klassiek: met achter de leuning van hout een smetplank?

Neem contact op met onze klantenservice voor informatie.

Waarom een gebogen trapleuning?

Bij het kiezen van een leuning, bevelen wij aan om te kijken naar een gebogen trapleuning. Een gebogen trapleuning loopt mee met de bocht van de trap. Dit wordt ook wel ergonomisch leuningwerk genoemd. Ergonomische leuningen zijn veel vriendelijker in gebruik; een gebogen trapleuning is meer comfortabel. Zo beloopt u de trap niet alleen veilig maar ook plezierig!

Een recht lopende trapleuning is vaak voordeliger in prijs. Maar is soms niet voor iedere gebruiker even plezierig in gebruik. Zeker niet wanneer volwassenen en kleine kinderen van dezelfde leuning gebruikmaken.

Wat kost een houten trapleuning?

Exacte prijzen kunnen moeilijk vooraf worden gegeven. Omdat de maatwerk trapleuningen in veel verschillende houtsoorten, afwerkingen en modellen worden aangeboden. Wel kunnen indicatieve prijzen worden opgegeven. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Wanneer de lengtemaat bekend is en nagedacht is over model, afwerking en houtsoort, wordt een vrijblijvende concept offerte opgesteld.

Wanneer deze concept offerte is geaccordeerd, wordt een inmeetafspraak ingepland. Een monteur komt langs met stalen van de modellen trapleuningen. Ook wordt over de houtsoort en afwerking gesproken. De exacte maten van de bochten en uiteinden worden opgenomen in het trappenhuis. Nadat deze afspraak heeft plaatsgevonden, wordt een definitieve offerte opgesteld. De levertijd voor het houten trapleuningen varieert per periode. Gemiddeld is dit drie weken. Een exacte levertijd wordt na opdrachtverlening bekend gemaakt.