Gladde trap oplossing

Heeft u een gladde trap binnen of buiten het huis? Dan vindt u hier de oplossing!

Gladde trap binnenAntislipstrips_op_trap

Is uw trap geverfd of gelakt, dan ervaart u mogelijk dat de traptreden spiegel glad zijn. Het van een te gladde trap glijden is één van de meest voorkomende ongelukken in huis. Behandeling na uitglijden van de trap staat in de top 3 bij de Eerste Hulp. Zeker onder kinderen en senioren.

Oplossing gladde trap

Natuurlijk beloopt u de trap het liefste met een veilig gevoel. Zonder gevaar van uitglijden. Met een antislipstrip op de traptreden wordt uitglijden voorkomen.

Een antislipstrip is een ingefreesde of opgeplakte strip voorzien van ribbels aan de bovenzijde. De antislipstrip ligt ongeveer 1mm op het tredevlak. Het opstaande randje draagt bij aan de antislip grip op de traptreden. Antislipstrips zijn in veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. En met een minimale investering vanaf € 39,95 per trap, toereikend voor ieder budget.

Op Trapveiligheid.nl vindt u antislip oplossingen voor binnen.

Montage antislipstrips

Wilt u er zeker van zijn dat de antislipstrips goed worden geplaatst? Schakel dan een vakman in. Bij Antislipstrip.nl werken monteurs die dagelijks trappen veilig maken. Zij werken nauwkeurig en schoon. Hier vraagt u vrijblijvend informatie aan.

Gladde trap buiten

Heeft u het gevoel uit te glijden van een buitentrap of op de vlonderplanken? Denk na over het antislip maken. Met speciale vlonderstrips voor buiten loopt u een stuk veiliger.

Vlonderstrip in trapOplossing gladde trap voor buiten

Een vlonderstrip is gemaakt van glasvezel voorzien van korrelstructuur aan de bovenzijde. De strip lijmt of schroeft u op de ondergrond vast. Een vlonderstrip is in standaard maten leverbaar, maar ook in maatwerk breedtes. Zo kan een vlonderstrip ook worden toegepast in traptreden zonder afbreuk te doen aan de beloopbaarheid van de trap.

Op Trapveiligheid.nl/antislipstrip-buiten vindt u de oplossing voor uw gladde trap buiten.

Montage vlonderstrips

Het plaatsen van antislipstrips voor op gladde trappen of vlonders buitenshuis, kunt u overlaten aan ervaren monteurs van Trapveiligheid.nl. Zij werken dagelijks aan de veiligheid in trappenhuizen. En zijn ervaren met het product. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.