Antislip voor trappen

Gladde traptreden, loszittende leuningen of geen (goede) verlichting op de trap. Jaarlijks komen honderden mensen bij de Spoedeisende Hulp na een glijpartij van de trap. Trappen kunnen levensgevaarlijk zijn. Heb jij ook het gevoel dat jouw trap veiliger moet? Lees dan verder.

Antislip voor trappen

Zijn de traptreden glad? Dan loop je elke keer dat de trap gebruikt risico om uit te glijden! Uitglijden van de trap is niet nodig als je rubber strips op de trap laat aanbrengen. Een rubberen strip aanbrengen voor trappen is mogelijk in een ingefreesde versie en een plakstrip versie. Beide soorten strippen zijn leverbaar bij Trapveiligheid.nl

Specialist in antislip voor trappen

Bij Trapveiligheid.nl werken we al tien jaar aan het veiliger maken van trappenhuizen. Daardoor is veel kennis aanwezig om iedere gebruiker van een trap het juiste product aan te bieden. Beloop je de trap vooral met blote voeten of sokken? Dan bevelen wij je een andere rubber strip aan dan wanneer je de trap met schoeisel gebruikt.

Rubber strip trap plaatsen

Voor trappen in woningen bevelen wij een rubber strip aan voor op de trap. De rubber strip wordt ingefreesd in de traptreden. Deze strip voor op de trap heeft als voordeel dat je een definitieve antislip oplossing hebt.

Antislipstrip.nl is gespecialiseerd in het plaatsen van rubber strips voor op de trap. Voor meer informatie kun je naar www.antislipstrip.nl.

Anti slip tape

Wil je een minder definitieve antislip voorziening voor op de trap? Kijk dan eens naar de anti slip tape. Een anti slip tape kun je eenvoudig zelf aanbrengen. En mits de ondergrond goed vetvrij is gemaakt, laat de anti slip tape echt niet los.

Bestel je anti slip tape bij ons dan wordt standaard een montage instructie meegeleverd. Er staan handige tips in om het plaatsen goed te kunnen uitvoeren. Maar ook hoe je de anti slip tape weer kunt verwijderen wanneer je er vanaf wilt. Handig, toch?!