Antisliptape ronde uiteinde

Trap renovatie

Ben je voornemens om de trap te renoveren, dan doe je eerst inspiratie op. Je maakt op Pinterest een nieuw bord aan. En bekijkt welke sfeer in de omgeving pas. Het trappenhuis maakt sinds enkele jaren onderdeel uit van de totale woonbeleving. Daarbij verder wordt gekeken dan alleen een fris geschilderde trap. Ook het leuningwerk en verlichting worden nauwkeurig op elkaar afgestemd. 

Renovatie treden

Heeft de trap nog weinig moois te bieden, omdat de treden erg zijn uitgesleten. Of omdat tapijt meer sporen heeft achtergelaten dan mooi is. Overweeg dan om traprenovatie treden te plaatsen. De renovatie treden zijn in veel materialen, designs en prijsklassen leverbaar. Wil je het zelf aanbrengen; bedenk dat het een behoorlijke klus is. Gebruik een goede trapspin om de juiste maten eenvoudig op te nemen.

Wanneer renovatie treden worden aangebracht, dienen zij volledig op de ondergrond te worden verlijmd. Alleen zo ontstaat een degelijke basis voor het veilig kunnen gebruiken van de trap. En lang plezier te hebben van de aangebrachte treden.

Veiligheid op de trap

Renovatie treden kunnen bijzonder glad zijn. Breng daarom altijd een antislip strip aan. Zo worden ongelukken voorkomen. Met de zelfklevende antislip tape van Unistair maak je de treden eenvoudig antislip. De tape is in verschillende kleuren, uitvoeringen en in breedtes leverbaar. Met de Afstandhouder© is het aanbrengen van de tape een fluitje van een cent!

Schoonmaken van de trap

Breng je anti slip tape aan op de trap, dan kan dit op twee manieren. Je brengt de tape over de volledige breedte aan. Of je brengt de tape aan over een gedeelte van de traptreden. Dit laatste heeft tot voordeel dat de trap gemakkelijker schoon te maken is. Aan de zijkanten ontstaat ruimte om vuil eenvoudiger weg te kunnen vegen.

Ronde uiteinden

Wanneer antislip tape niet over de volledige breedte van de traptreden wordt aangebracht, dienen de uiteinden rond te lopen. Met ronde uiteinden wordt het loslaten van de tape in hoeken voorkomen. Bij  de winkels van Unistair kun je terecht voor antislip tape met rond gestanste uiteinden. Ze zijn in verschillende lengtes leverbaar.

Wanneer je antislip tape laat plaatsen door een monteur van Antislipstrip.nl, worden de lengtes maatwerk op de traptreden aangebracht.